Suomi
Englanti
Eesti
Norja
Venäjä
Ruotsi
Liettua
Latvia

THE LIGHTS

Työvalot

THE LIGHTS kokoaa yhteen Pohjoisiin olosuhteisiin valmistetut huippuluokan työkonevalaisimet alan johtavilta tuotemerkeiltä. Sae, Bullboy, Bullpro, Ocean Vision ja Eco Valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin valaisutarpeisiin, niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin vaativimpiin tarpeisiin. Valikoima kattaa ADR-hyväksytyt mallit, CISPR-25 class 5 luokan häiriönsuojauksella toteutetut todella vaativien kohteiden ammattilaisvalot sekä maksimaalista valotehoa tarvitseville lightbar tyyppiset työvalot aina 57 600lm:n valotehoon asti!

Lisävalot

THE LIGHTS-valomallisto koostuu arvostetuimmista lisävalomerkeistä X-Vision, Seeker, W-light (W) ja C-Bright. Led valojen rakenne ja valokuvio on suunniteltu yhteistyössä suomalaisten valoasiantuntijoiden kanssa. Pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvissa auton lisävaloissa on panostettu kestävyyteen ja erinomaiseen valaisukykyyn. THE LIGHTS-valomallistosta löytyy led-lisävalot ja xenon-valot kaikkiin hintaluokkiin. Tuotteet ovat menestyneet hyvin arvostetuissa testeissä ja päässeet kärkisijoille esimerkiksi useissa TEKNIIKAN MAAILMAN lisävalotesteissä. THE LIGHTS-valot ovat erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta käytössä jo tuhansissa ajoneuvoissa. Myös pelastusalan ammatilaiset Pohjoismaissa ja Baltiassa luottavat valojemme suorituskykyyn kaikissa olosuhteissa. THE LIGHTS -mallistoon kuuluvat Xenon- ja led-valot, joista löytyy erinomainen valikoima pyöreitä, neliskanttisia ja lightbar tyyppisiä valomalleja kaikissa koko- ja teholuokissa.

Taskulamput

Ledwise on suomalainen valaisinmerkki, jonka mallistoon kuuluvat otsa- ja käsivalaisimet. Valaisimet valmistetaan korkealuokkaisista komponenteista, joiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös vaihtelevissa ääriolosuhteissa. Ledwise mallistoon luottavat eri alojen ammattilaiset, aktiiviurheilijat, viranomaiset, valaisin harrastajat ja tavalliset käyttäjät.

Varoitusvalot

THE LIGHTS varoitusvaloista löytyy tasovilkut, majakat ja majakkapaneelit kaikkiin käyttökohteisiin. Laadullisesti huippuluokkaa oleva valikoima tarjoaa kattavasti eri käyttötarkoituksiin hyväksytyt mallit. THE LIGHTS varoitusvaloista löytyy tunnetut merkit Axixtech, ECCO, Legion ja Truck vision.