Suomi
Englanti
Eesti
Norja
Venäjä
Ruotsi
Liettua
Latvia

THE LIGHTS

THE LIGHTS kokoaa yhteen Pohjoisiin olosuhteisiin valmistetut huippuluokan työkonevalaisimet alan johtavilta tuotemerkeiltä. Sae, Bullboy, Bullpro, Ocean Vision ja Eco Valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin valaisutarpeisiin, niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin vaativimpiin tarpeisiin. Valikoima kattaa ADR-hyväksytyt mallit, CISPR-25 class 5 luokan häiriönsuojauksella toteutetut todella vaativien kohteiden ammattilaisvalot sekä maksimaalista valotehoa tarvitseville lightbar tyyppiset työvalot aina 24 500lm:n valotehoon asti!

Tutustu työvaloihin

THE LIGHTS-valomallisto koostuu kolmesta arvostetusta LED-lisävalomerkistä: Seeker, X-vision ja W. Valojen rakenne ja erityisesti valokuvio on suunniteltu yhdessä suomalaisten valoasiantuntijoiden kanssa. Pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvissa valoissa on panostettu kestävyyteen ja erinomaiseen valaisukykyyn. THE LIGHTS -valomallistosta löytyy sinullekin sopivia vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa. Tuotteet ovat menestyneet hyvin arvostetuissa testeissä ja päässeet kärkisijoille esimerkiksi useissa TEKNIIKAN MAAILMAN lisävalotesteissä. THE LIGHTS-valot ovat erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta käytössä jo tuhansissa ajoneuvoissa. Myös pelastusalan ammattilaiset Pohjoismaissa ja Baltiassa luottavat valojemme suorituskykyyn kaikissa olosuhteissa. THE LIGHTS –mallistoon kuuluvat Xenon- ja LED –valot, joista löytyy erinomaisen laaja valikoima pyöreitä, neliskanttisia ja lightbar-mallisia valomalleja useissa koko- ja teholuokissa.

Tutustu lisävaloihin

LEDWISE on suomalainen valaisinmerkki, jonka mallistoon kuuluvat otsa- ja käsivalaisimet.
Valaisimet valmistetaan korkealuokkaisista komponenteista, joiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös vaihtelevissa ääriolosuhteissa. Ledwise-valaisimiin luottavat eri alojen ammattilaiset, aktiiviurheilijat ja viranomaiset unohtamatta tavallisia käyttäjiä ja harrastajia jokapäiväisessä käytössä.
Huippulaatuinen optiikka yhdistettynä tarkkuustyöstettyyn heijastinpintaan takaavat mahdollisimman laadukkaan sekä tasaisen valokuvion. Yhdessä tuotteiden harkitun muotoilun kanssa nämä takaavat valaisimien helpon käytettävyyden sekä kestävyyden. Ledwise-valaisimissa käytetään elektroniikkaa, joka huolehtii automaattisesti valotehon riittävyydestä myös matalalla akkujännitteellä. Sama elektroniikka suojelee valaisimia ylikuumenemistilanteissa ja tekee käytöstä helppoa ja turvallista.
Kuuntelemme käyttäjiä ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme vastaamaan muuttuvia tilanteita ja olosuhteita.

Kun haluat käsivalaisimeltasi parasta laatua ja suorituskykyä, valitse LEDWISE.

Tutustu taskulamppuihin

Tietosuojaseloste